Hotel ZEN

Zen je luksuzni garni hotel , pozicioniran u mirnom delu grada, koji svojim ambijentom i besprekornom uslugom reflektuje udobnost i raskoš urbanog načina života a Vaš boravak pretvara u jedinstveni doživljaj.

U ponudi hotela su 12 komfornih i luksuzno opremljenih soba, otvoreni bazen sa terasom na krovu , wellness & fitness centar, moderan i autentican lobby bar, otvoren 24h , koji predstavlja idealno mesto za Vase poslovne sastanke. Zen doručak zadovoljiće i najistančanije ukuse i pružiti Vam nezaboravan gastronomski doživljaj.

Za veci komoditet gostiju obezbedjen je besplatan parking sa video nadzorom u sklopu samog hotela kao i mogućnost prevoza do željene destinacije u gradu. Besplatan brzi internet je dostupan u celom hotelu.

Kućni red
Prijavljivanje od 14:00 časova
Odjavljivanje do 12:00 časova

Cene su po noći, po sobi. U cenu su uračunati PDV, doručak na bazi švedskog stola i boravišna taksa. Plaćanje moze biti gotovinski, preko računa firme (VIRMAN) ili kreditnom karticom (VISA, MASTER CARD, MAESTRO, DINA CARD, AMERICAN EXPRESS).
Hotel zadržava pravo da rezervacije koje nisu garantovane otkaže, ukoliko gost ne dođe do 18h.
Ukoliko gost ne otkaže rezervaciju i ne dođe, hotel zadržava pravo da prvu noć naplati.

Garantovanjem rezervacije (pečatom i potpisom firme ili podacima kreditne kartice – broj kreditne kartice, datum isteka i cvc kod), potvrđujete da u slučaju neblagovremenog otkazivanja rezervacije snosite troskove nerealizovane rezervacije.

Hotel zadržva pravo da predautorizuje kreditnu karticu.

Ukoliko je izvršena avansna uplata kao garancija rezeravacije, hotel zadržava pravo naplate u slučaju nepojavljivanja gosta i to u visini celokupnog iznosa avansne uplate

Deca do 2 godine mogu besplatno da koriste krevetac.
Deca od 3 do 6 godina mogu besplatno da koriste dodatni krevet.
Deca od 7 godina ili više i odrasle osobe mogu da koriste dodatni krevet uz doplatu od 10€ po osobi, po noćenju.

Maksimalan broj dodatnih kreveta i krevetaca zavisi od vrste jedinice koju izaberete. Molimo vas proverite maksimalan kapacitet izabrane jedinice.

Kućni ljubimci su dozvoljeni. Ne plaća se dodatno.

Prihvaćene kreditne kartice u objektu